LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Shavingroom Alla hjärtans dag presenter

Vära bästa tips för Alla hjärtans dag presenter till honom

Alla hjärtans dag närmar sig och då är en present på sin plats till din käresta tycker vi på Shavingroom.se

Men då kommer förstås frågan vad som man kan ge? Vi har gjort det enkelt för dig och samlat ihop några favoriter som vi vet kommer passa perfekt (Eftersom vi själva vill ha dem). Här finns något för alla och som kommer vara uppskattat länge.

Varför inte ge bort ett härligt rakkit i Alla hjärtans dag present och se till att han alltid är välrakad och fin i ansiktet. En present som räcker väldigt länge eftersom rakverktygen i de olika rakkit vi säljer har en väldigt lång livslängd. Är du osäker på vilket rakkit du tror passar? Eller har du andra funderingar kring rakkit? Hör av dig så hjälper vi dig rätt.

Eller kanske något för omvårdnad och kärlek till hans skägg? Här finns gott om skäggkit och produkter som passar utmärkt för våtrakning? Antingen ett lite mindre grundläggande kit eller större som tar hand om hela skägget. Här liksom med våra rakkit kan det vara svårt att veta vilket du ska välja. Hör av dig till oss så hjälper vi dig personligen med tips och råd.

Klassiska och moderna alla hjärtansdag presenter

Produkterna i kategorin Alla hjärtans dag presenter till honom kommer från noggrant utvalda leverantörer som alla håller hög kvalité. Här finns presenter från svenska Mr Bear Family, ett litet svenskt företag som tillverkar nästan allt för hand och i största möjliga mån av naturliga ingredienser. De tre stora tyska tillverkarna Mühle, Merkur och Dovo, alla tre marknadsledande inom våtrakning. Här finns också det klassiska Proraso, en favorit bland italienska män i generationer. Sist men inte minst The Bluebeards Revenge och Fitjar. Två nyare märken från Storbritannien respektive Norge som slagit våtrakare världen över med storm.

Den perfekta alla hjärtansdag presenten

Men inte nog med det: Vi ger också fri frakt på allt i kategorin Alla hjärtans dag presenter till honom till och med torsdag den 10 februari som är sista dag för beställning innan leverans på måndag den 14:e februari. Använd koden: HJK3ERXD i varukorgen. Gäller fram till och hela 10:e februari 2022 på varor i kategorin Alla hjärtans dag presenter till honom.

Känner du dig fortfarande osäker? Vill du ha den perfekta alla hjärtans dag presenten? Skicka gärna ett mail till oss på info@shavingroom.se så hjälper vår erfarna kundtjänst dig till en lyckad present och en härlig Alla hjärtans dag den 14:e februari.

Befinner du dig i Stockholm är du varmt välkommen till vår lagershop på Kommendörsgatan 38 där vi hjälper dig att hitta den perfekta alla hjärtans presenten (Och förstås alla andra presenter till någon eller dig själv). Där är du välkommen måndag – fredag mellan klockan 09:00 till 17:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa