LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Barrister & Mann banner

Månadens varumärke: Barrister & Mann

Barrister & Mann är ett relativt nytt varumärke inom artisan soaps och after shave. Med artisan soaps menas exempelvis raktvål eller rakkräm som tillverkas i mindre mängd oftast eller till stor del för hand med naturliga ingredienser. Något som också gäller för familjeföretaget Barrister & Mann tillverkning av raktvål. I sortimentet finns också aftershave.  

En orsak till att Barrister & Mann raktvål och aftershave är mycket populära är dofterna. Här finns klassiska tidlösa dofter med lite nyare och modernare inslag.

Barrister & Mann Cheshire

Barrister & Mann Cheshire är en otroligt tidlös och klassisk doft. Grunden och det som inspirerade till den här doften är Earl Grey te. Doften är en härlig blandning av jordig salvia, med inslag av frukt, blommor, nötter och örter. Salvian kombineras med det syrliga från citroner och bergamot. Den senare har en lätt pepparaktig doft som verkligen blandar sig väl med de andra. Dessutom finns här en doft av lavendel och patchouli som förhöjer doften. Resultatet blir en lika klassisk som kontemporär mycket maskulin doft som passar året runt. Även om framförallt våren och hösten är årstiderna då denna doft gör sig allra bäst.  

Köp gärna både raktvål och aftershave tillsammans till ett rabatterat pris. Ett fint paket att ge till dig själv eller kanske någon annan som du vet skulle gilla en härlig Earl gray doftande våtrakning.

En raktvål och doft som ger en härligt lugn inledning på varje dag när den används för våtrakningen. Den härliga klassiska enkla tedoften sprider harmoni runt sig och ökar känslan av ditt välbefinnande. 

Barrister & Mann Le Grand Chypre

Barrister & Mann doft Le Grand Chypre har en lång och anrik historia med inspiration från Cypern och de cypriotiska dofterna. När den kom i början av 1900-talet gjorde doften succéartad revolution och det är lätt att förstå varför. Här finns syran från citroner och bergamot, den senare bidrar också med en viss hetta från peppar.  De jordiga och lätt träaktiga tonerna från ekmossa och patchouli gör doften av friska citrusfrukter om ännu mera påtaglig. Dessutom doft av fruktiga söta persikor, blommig doft av rosor och en härlig kryddig kanel. Ännu mer trä och en rökaktig doft från frankincense och cederträ finns här. Kort sagt en otroligt komplex, härlig elegant doft. Här finns inslag av i stort sätt det mesta och det är otroligt välbalanserat. Resultatet är en klassisk tidlös doft som passar året runt. 

Liksom när det gäller de andra dofterna tycker vi att den här gör sig bäst när raktvål och aftershave används tillsammans.  

En doft som verkligen för tankarna till medelhavet och länderna runt det. Får dig att längta dit, antingen på nytt eller att resa dit för första gången. Som att dyka ner i det härliga klara medelhavsvattnet och komma upp igen, ren och fräsch. Eller varför inte ge upplevelsen som Barrister & Mann Le grand Chypre innebär till någon som älskar medelhavet. En present vi vet kommer bli mycket uppskattad. 

Barrister & Mann Bay rum

Bay rum med sin fantastiska blandning av västindiska lagerblad och rom är en sann klassiker bland maskulina barbershop dofter. Det finns nästan ingen barbershop värd namnet som där doften av Bay rum inte sitter i väggarna. Barrister & Mann variant av den klassiska doften är i världsklass enligt oss och alla som använt den. Här finns en härlig mustig, djup rund blandning av mörk rom och lagerblad. Dessutom en massa härliga doftande apelsiner som gör doften ännu härligare med sin sötma och syra. Kanelen som också finns här ger ytterligare fyllighet och värme till doften. Men även vanilj finns här. En härlig doft för vintern men passar även lika bra året om. 

Kan förstås, och rekommenderas att köpas tillsammans, raktvål och aftershave för en fantastisk våtraknings upplevelse och en härlig doft. 

Bay rum passar lika bra för sjömän som längtar till de västindiska vattnen eller landkrabbor som drömmer om att resa dit. Eller för den som njuter av tanken och känslan av en klassisk barbershop varje gång denne rakar sig. Barrister & Mann bay rum är givetvis en utmärkt present till någon som njuter av doften och känslan av en klassisk barbershop. 

Barrister & Mann Seville

Barrister & Mann Seville är en klassisk barbershop doft men som också lyckas överraska. Citroner och bergamot, två klassiska barbershop dofter finns här. Anledningen är helt enkelt att de ger en härlig friskhet, syrlighet och lite hetta som gör en härlig inledning på den här doften. Dessutom blir det en fin kombination med kryddorna och örtdofterna från rosmarin och lavendel. Något som intensifierar och lyfter upp doften ännu mera. Allt omslingrat av de härliga klassiska dofterna av patchouli och ekmossa. Inspirationen till doften kommer operan Barberaren i Sevillia och det är verkligen en opera som raktvål och aftershave tillsammans. En fantastisk året runt doft, särskilt på vintern och hösten är denna en härlig doft att njuta av varje dag. Kan även användas med andra dofter.  

För den absolut bästa doftupplevelsen rekommenderas att köpa dem tillsammans vilket kan göras till ett rabatterat pris. 

Detta är liksom Bay rum en doft för den som verkligen älskar och njuter av doften och känslan av klassisk barbershop. Som vill kunna få den hemma i sitt badrum varje gång denne rakar sig. Liksom de övriga raktvålarna och aftershaves från Barrister & Mann är detta en perfekt present att ge bort till någon som älskar våtrakning.

Raktvålarna från Barrister & Mann innehåller talg som gör att rakbladet glider extra lätt över huden. 

Läs mer om raktvål med talg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa