LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Zingari Man

Månadens varumärke: Zingari Man

För dig som söker varumärket som har allt du behöver för både våtrakning och skäggvård är detta ett givet val. Detta är produkter av mycket hög kvalité tillsammans med dofter som är både nya och tidlösa.

Zingari Man produktsortiment

Produktsortimentet som passar både för den ägnar sig åt klassisk våtrakning eller skäggvård, naturligtvis kan man använda produkterna om man vill ägna sig åt båda delarna med Beard oil funkar utmärkt att använda även innan våtrakningen för att återfukta och skydda huden efter du har duschat men innan du applicerar raktvål. Recovery splash, eller After shave fungerar utmärkt att använda även efter du har rakat dig med elektrisk rakapparat eller trimmer.    

Raktvål

Sortimentet av raktvål utgör huvudsakligen av deras egenutvecklade Sego-tvålbas, vilken primärt består av talg från nötkreatur. Även helt veganska raktvålar finns. Sego-tvålbasen tvålbas av talg från nötkreatur kompletteras med en blandning av andra vegetabiliska oljor och fetter såsom kokosolja, sheasmör och jojobaolja, kända för sina gynnsamma egenskaper för hudvård. Vissa varianter av produkterna innehåller även getmjölk, vilket är känt för sina fuktgivande och vårdande fördelar för huden. Detta resulterar i en raktvål som erbjuder en utmärkt glidyta mellan huden och rakbladet, samtidigt som den bidrar till att återfukta huden och lämnar en behaglig känsla efter rakningen. Raktvålerna kommer i en mängd olika dofter samt utan doft. Utöver raktvålen kan kunder vanligtvis också få tag på matchande aftershave, skäggolja och skäggbalsam för en helhetsupplevelse av hög kvalitet.

Vi gillar exempelvis raktvålen The Master och The Wanderer som ger dig känslan av att stiga in i en klassisk barbershop, slå dig ner och låta dig omfamnas av doften. Finns som både raktvål, aftershave, skäggolja och skäggbalsam. 

Eller varför inte Unscented, som finns som raktvål eller aftershave. Perfekt för dig som önskar tillägga din speciella favoritdoft senare, exempelvis som eau de cologne, eau de parfum eller något annat.

Mousse Illuminee är fantastisk skapelse, klassisk men känns ändå otroligt modern. En doft och en produkt, som raktvål och aftershave för dig som verkligen vill ha det där extra. 

 

Aftershave

Deras recovery splash, en after shave lotion utgör en alkoholfri lotion avsedd för användning efter rakning. Den alkoholfria formulan minskar risken för uttorkning och skada på känslig hud, vilket ofta är associerat med alkoholbaserade aftershaves. En av dess huvudingredienser är trollhassel, vilket är känt för sina naturliga antiseptiska och antibakteriella egenskaper. Till skillnad från tyngre aftershave-balm-formulationer känns denna produkt inte fet eller kladdig, vilket gör den lätt att applicera och absorbera in i huden.

Med doften The explorer hoppas vi verkligen att din rakning kommer få dig att vilja upptäcka något nytt varje dag. 

Skäggolja

Zingari Man Beard Oil, även kallad deras Beard Elixir, är en daglig skäggvårdsprodukt som erbjuder mångsidig användning. Formulerad med ingredienser såsom arganolja, vilket är känt för dess kraftfulla återfuktande egenskaper, ger denna produkt näring och vård till skägget. Den kan användas antingen före rakning som en rakolja eller som en daglig skäggolja för att mjukgöra och vårda skägget. Dess kompatibilitet med andra produkter i samma doft gör det möjligt att enkelt kombinera för en sammanhängande doftupplevelse. För de med längre eller kraftigare skägg rekommenderas att använda Beard Oil tillsammans med Beard Balm för optimal skäggvård och styling.

Dofterna The Traditionalist, The Nomad, The Navigator och The rambler är bara ett litet axplock av den otroligt omfångsrika samling av dofter som erbjuds. Vi vet att du liksom vi kommer ha svårt att bara hålla dig till en, varför inte ha fler? En för varje humör och tillfälle exempelvis. 

Skäggbalsam

Beard Balm är ett skäggbalsam baserat främst på bivax, vilket är känt för dess utmärkta naturliga egenskaper som underlättar styling och formning av skägget. Det ger användaren möjligheten att forma skägget enligt önskad stil. För optimala resultat rekommenderas att använda detta skäggbalsam tillsammans med Zingari Man Beard Elixir, som delar samma doftprofil. Produkten är lämplig för alla skägglängder men särskilt rekommenderad för dem med längre skägg som önskar ökad kontroll och stylingmöjligheter.

Alla dofter, inclusive favoriten The Merchant finns både som skäggolja och skäggbalsam. En perfekt present tycker vi. Du vet väl att du kan köpa dem tillsammans till ett rabatterat pris?

Jag vill veta mer

Zingari Man raktvål och aftershave, gärna tillsammans med beard oil är allt du behöver för en härlig våtrakning varje gång. Att du dessutom kan få alla tre produkterna i samma doft gör det inte sämre heller. Vill du veta mer om hur du kan få till en fantastisk våtrakning? Läs gärna mer i vår guide till våtrakning.

Läs mer: Guide till våtrakning 

För dig som är nyfiken på hur du med exempelvis en skäggolja och ett skäggbalsam kan få styr på ditt skägg har vi en guide även för detta. 

Läs mer: Skäggvårdsguide

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa