LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRAKTFRITT  700 KR   |  LAGERSHOP & RÅDGIVNING

Present till Pojkvän

Present till pojkvän – 24 säkra tips

Har du ställt dig frågan, vad är en bra present till pojkvännen? Han har ju allt, eller ja, han har en massa grejer. Men faktiskt inte särskilt mycket som rör hans ansikte, det där skägget han envisas med, huden i ansiktet som inte skulle må dåligt av lite uppfräschning. Det ligger en ful plastig rakhyvel någonstans i en låda, säkert inte särskilt bra för miljön, dessutom dyr. Eller den där doften som han haft sedan han var knappt tonåring. Därför har vi samlat en massa tips som vi vet kommer bli en perfekt present till pojkvännen, hans skägg, hans ansikte och till dig.

Se till att han får ordning på skägget

Han har ju det där skägget, det är ganska långt. Det ser också tycker du ärligt talat rätt risigt ut, tänk om det kunde få lite mer lyster? Se lite mer välmående ut. Något som definitivt skulle förbättra hans ansikte. Du gillar hans skägg men det kan behövas fräschas upp. Därför ett par förslag på sådant som är en perfekt present till pojkvännen och hans skägg. 

 

Skäggoljan, en perfekt present till pojkvän

Skäggolja är en fantastisk produkt. Varför är det en perfekt present till pojkvännen? För att det återfuktar och stärker både skägget och huden under skägget. Dessutom får skägget mer lyster och volym. Det blir snyggare, mjukare och skönare. Vi kan nästan lova att om han väl börjar använda skäggoljan kommer han inte kunna sluta. 

Bland alla våra skäggoljor finns en som är en perfekt present till pojkvännen och hans skägg varje dag. 

Hela vårt sortiment av skäggolja

Vill du veta mera om varför det är bra att använda skäggolja varje dag?

3 goda skäl att inte glömma skäggolj

Utvalda favoriter inom skäggolja

Skäggkammen och skäggborsten styr upp det

En speciell skäggkam eller skäggborste, ska det verkligen vara nödvändigt? Ja absolut! Dessutom en perfekt present till pojkvän. Skäggborsten och skäggkammen borstar nämligen borst smuts, matrester, damm och annat som fastnar i skägget. Därför bör du se till att i present till pojkvännen köpa en skäggkam eller skäggborste. Skäggborstar passar alla skäggtyper och skägglängder. Har han ett något längre skägg kan en skäggkam komplettera väl.

Bland alla våra skäggborstar och skäggkammar finns minst en som är en perfekt present till pojkvännen och hans skägg.

Hela vårt sortiment av skäggborstar

Låt han bli sin egen barberare

En upplevelse som hos barberaren, nästan åtminstone, fast hemma. Det tror vi är en utmärkt present till pojkvännen. En present han kommer kunna uppskatta varje dag lång tid framöver. Fär det krävs några saker som vi tror tillsammans eller var för sig är utmärkta förslag på present till pojkvän.

En riktig rakhyvel, något att ha kvar länge

Rakar sig din pojkvän med samma gamla tråkiga fula plastrakhyvel han alltid gjort? Köper han dyra och dessutom miljöförstörande rakblad med plast till den? Då har vi ett mycket bättre förslag, och en uppskattad present till pojkvän. En säkerhetshyvel med dubbelrakblad. Det är billigare, bättre för klimatet och bättre för hans ansikte och huden.

Funderar du på vad en säkerhetshyvel eller safety razor är? Varför det är en perfekt present till pojkvän? Vi ger dig svaret 

Vad är en safety razor?

Bland alla våra säkerhetshyvlar kommer du hitta en som är en perfekt present till pojkvännen.

Hela vårt sortiment av säkerhetshyvlar

Utvalda favoriter bland säkerhetshyvlar

Rakborsten gör rakningen roligare

Att använda sig av en rakborste vid den klassiska våtrakningen är ett måste. Det är bra för skägget och huden, har en mentalt stärkande effekt och gör att känslan av ett besök hos barberaren fast hemma stärks. Kan inte bli ett mycket bättre förslag på present till pojkvännen. 

Men hur använder man egentligen en rakborste och varför ska man använda den?

Hur använder man en rakborste – 4 enkla steg

Tre goda skäl till varför en rakborste är en bra present till pojkvän? 

Tre goda skäl till varför du ska använda en rakborste

Utvalda favoriter bland rakborstar

Raktvål för en bättre hud

Använder din pojkvän fortfarande den där tråkiga och för klimatet dåliga raklöddret på sprejburk som är köpt i affären? Som dessutom inte är särskilt bra för den känsliga huden i ansiktet. Sade vi att den är förhållandevis dyr? Finns det andra alternativ? Som är bättre för huden i ansiktet, som är bättre ekonomiskt och inte minst för miljön. Självklart, rakkräm eller raktvål på burk eller tub. Som med fördel används tillsammans med en rakborste. Dessutom i en härlig doft. Kort sagt en perfekt present till pojkvän.

Vill du ha massor av förslag på present till pojkvännen inom rakkräm och raktvål?

Hela vårt sortiment av raktvål och rakkräm

Funderar du på vilken raktvål som kan bli en bra present till pojkvännen?

Raktvål med talg ger skönt glid

 

En bra after shave avslutar allt

Det finns massor med bra after shave, och det finns en hel del dålig after shave. After shave som kan vara rent skadlig för huden. Som gör att den inte används. Men after shave, rätt använt fyller både ett bra syfte och dessutom luktar det gott.  Kort sagt en perfekt present till pojkvännen.

I vårt utbud av after shaves kommer du hitta en som är en perfekt present till pojkvännen.

Hela vårt utbud av after shaves

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 700kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa