LEVERANS 1-2 DAGAR  |  FRI FRAKT 600 KR  |  LAGERSHOP

Presenttips Våtrakning och skäggvård Student- och examenspresent

Presenttips för högtider

Ibland kan det vara svårt att veta vad man ska ge i present till någon. Det kan exempelvis vara en födelsedag, examen eller andra speciella högtidsdagar. Men oavsett tillfälle eller syfte har vi alltid en present och ett presenttips som passar. Åtminstone inom våtrakning, ansikts- och hudvård och skäggvård som vi vet kommer passa och göra stor succé. 

Nybörjare våtrakning med säkerhetshyvel och rakborste, aggressiv säkerhetshyvel

Presenter inom våtrakning

En present inom våtrakning är något som kommer vara mycket uppskattat av både dig och mottagaren, både idag och många år framöver. Klassisk våtrakning exempelvis med säkerhetshyvel är både skonsamt för huden och för klimatet. Återfuktning, bevarande och skyddande av huden är en naturlig del i klassisk våtrakning. Till skillnad från andra metoder att raka sig kräver klassisk våtrakning varken ström eller ger lika mycket plastavfall. Därför ett på alla sätt bra presenttips.

Inom klassisk våtrakning finns framförallt två stora huvudgrupper av produkter där vi har samlat några av våra bästa presenttips. 

Den ena gruppen med presenttips är själva rakverktygen och eventuella tillbehör. Här finns säkerhetshyvlar, shavetter (en rakkniv med utbytbara blad), rakknivar och rakborstar. Dessutom ställ för rakverktygen och skålar för att göra raklödder i med hjälp av rakborsten. För att underlätta för dig har vi satt samman ett flertal olika typer av paket som innehåller alla de rakverktyg som behövs. Naturligtvis kan du själv eller med hjälp av oss skapa en helt skräddarsydd lösning, en personlig och trevlig present. Vi hjälper dig hela vägen, från att ta fram ett lämpligt förslag till paketering. Givetvis kan vi skicka det direkt till mottagaren om det önskas. 

Den andra gruppen av presenttips är förbrukningsprodukter inom hudvård. Här finns rakkräm, raktvål, aftershave och pre-shave. Pre-shave används innan rakkräm eller raktvål för att återfukta och ytterligare skydda huden under våtrakningen. I vårt sortiment av hudvårdsprodukter för klassisk våtrakning finns ett stort utbud av olika raktvålar, rakkrämer, aftershave och pre-shave i flera olika dofter (även doftfria finns). Även här har vi satt ihop ett flertal olika paket som gör det lätt för dig att välja. Givetvis kan du också antingen själv eller med hjälp av oss blanda och hitta en härlig skräddarsydd lösning som kommer bli en mycket uppskattad present, det är vi övertygade om. För det är vad vi själva vill ha.

En långlivad present med rakset

Att köpa ett paket med rakverktyg i present är något som kommer hålla lång tid framöver. Något som kan hjälpa till att minska hudbesvären och vara klimatsmart på samma gång. Dessutom ett snyggt tidlöst föremål i varje badrum. Om du frågar oss, ett presenttips som kommer ge glädje länge. 

Ett paket med säkerhetshyvel är för de allra flesta en utmärkt början inom klassisk våtrakning. Det ger en nära, skonsam och miljövänlig rakning varje dag eller vid behov. I början kan det vara en liten inlärningskurva men det brukar gå ganska fort. 

Vi har samlat ihop ett flertal olika rakset för klassisk våtrakning med bland annat säkerhetshyvel som vi vet kommer bli en utmärkt present. Självklart kan vi hjälpa dig att hitta ett ännu mera personligt presenttips inom rakverktyg och tillbehör också om du önskar. Vår kunniga personal finns på mail, telefon eller kom förbi vår lagershop på Kommendörsgatan 38 i Stockholm för personlig hjälp.    

Presenttips från oss på Shavingroom: Flera av säkerhetshyvlarna har en matchande rakborste som kan köpas till ett rabatterat pris. Dessutom ställ även till rabatterat pris. 

Vill du veta mera? 

I vår generella rakguide har vi samlat ihop det mesta som behövs om våtrakning med bland annat säkerhetshyvel. Den ger en övergripande bild över processen. 

Läs vår generella rakguide till klassisk våtrakning 

Vi har också en mer ingående guide för val av säkerhetshyvel, vad som kan vara bra att tänka på när du ska välja. 

Läs vår guide till säkerhetshyvel

Precis som med säkerhetshyvel kan det vara svårt att veta vilken rakborste som passar då det finns många alternativ att välja på. Även här har vi en guide som hjälper dig. 

Läs vår guide till rakborstar

 

Bästa tipsen på presenter inom våtrakning

Hudvårdsprodukter innebär rakkräm, raktvål, aftershave och pre-shave. Kort sagt de produkter som används under en klassisk våtrakning för att skydda och bevara huden. Ett presenttips som både är väldoftande, bevarar huden och är klimatsmart. 

En raktvål eller rakkräm tillsammans med aftershave  är det mest grundläggande som behövs för en klassisk våtrakning. . 

Vi har också samlat ihop ett flertal olika presenttips med matchande produkter som innehåller allt som behövs. Vill du skapa en mer personlig present? Självklart kan du göra det, antingen på egen hand eller låt oss hjälpa dig att hitta de perfekta produkterna för dig och den som ska få den. 

Presenttips från oss på Shavingroom: Alla raktvålar och rakkrämer som har en matchande aftershave kan köpas tillsammans till ett rabatterat pris. 

I vår aftershave guide går vi mer in på de olika typer av aftershave 

Läs gärna vår aftershaveguide

Aftershave Skäggvård, hudbesvär, behandling

Väldoftande och härliga presenter inom skäggvård

Ett fint paket med produkter inom skäggvård är en utmärkt present till den som har ett skägg, antingen bara stubb eller ett långt kraftigt helskägg, det spelar mindre roll. Skäggvård är alltid nödvändigt oavsett längd på skägget. Dessutom är skäggvård bra för huden under skägget. Ett presenttips vi ofta ger andra när de ska köpa presenter.

Grunden för all skäggvård är skäggolja. Den kan användas dagligen eller vid behov för att återfukta skägget och huden under. Dessutom ger den skägget mer styrka, lyster och glans.  

Läs gärna mer om skäggolja

Ett längre skägg kan också behöva ett skäggbalsam tillsammans med en skäggkam. Skäggbalsam fungerar på liknande sätt som skäggolja genom att det stärker, ger fyllighet och lyster till skägget. Kan användas vid behov. 

Precis som med rakverktyg och hudvårdsprodukter för våtrakning har vi satt samman ett flertal olika set med de produkter som behövs inom skäggvård. Något vi vet kommer bli en mycket omtyckt alla present. Dessutom gör det skägget snyggare. 

Presenttips från oss på Shavingroom: Nästan alla skäggoljor och skäggbalsam kan köpas tillsammans till ett rabatterat pris.

 

Höstens dofter

En klassisk present

Ytterligare en klassisk present oavsett tillfälle är en doft, exempelvis en eau de cologne eller eau de parfum. Detta är presenter och presenttips som är tidlösa, klassiska och mycket uppskattade av både mottagaren och givaren. 

Vi tycker att varje man bör ha minst två olika dofter, som eau de cologne eller eau de parfum, gärna tre. Minst en vardagsdoft och en fritidsdoft. Gärna också en tredje doft för de speciella tillfällena som högtider eller andra festligheter. 

 

Läs gärna mer om rätt doft för rätt tillfälle

Sista minuten presenter

För den som är ute i sista minuten med present har vi presenttips också. Som våra fina presentkort som kan skickas direkt till mottagaren. Vi kan även ordna med presentinslagning av dina presenter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Fri Frakt

På alla ordrar över 600kr

Snabba Leveranser

1-2 dagars leveranstid

Skickas samma dag

Beställningar innan 16:00

Säkra betalingar

Klarna / Swish / MasterCard / Visa